ΕΚΛΟΓΕΣ 2020

ΕΚΛΟΓΕΣ 2020

Η θητεία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας σύντομα ολοκληρώνεται και έρχεται η ώρα να εκλέξουμε τους τους Συναπόφοιτους που θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν την επόμενη διετία.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τα αντίστοιχα άρθρα του Καταστατικού, καλούνται τα Μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, διαδικτυακά λόγω των εξαιρετικών συνθηκών της πανδημίας Covid-19.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθούν οι Αρχαιρεσίες του Συλλόγου, προκειμένου να αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την περίοδο 2020-2022. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά μέσα από πιστοποιημένη και ασφαλή πλατφόρμα.

Το 2021 είναι μια χρονιά ορόσημο για τον Σύλλογό μας ο οποίος θα γιορτάσει τα 30 του χρόνια!

Όλοι θέλουμε έναν Σύλλογο Αποφοίτων δραστήριο και ισχυρό που θα αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους μας σε πολλαπλά επίπεδα. Για να είναι όμως αυτό εφικτό και ο ΣΑΕΔ να «μεγαλώσει» η ενεργή συμμετοχή μας είναι απαραίτητη. Τώρα είναι η στιγμή!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ Σ.Α.Ε.Δ. 2020-2022

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

Ονομάζομαι Θωμάς Αγγελόπουλος και είμαι απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα της χρονιάς 1996.

Αποφοίτησα το 2002 από το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκα στην Εταιρική Στρατηγική και Διακυβέρνηση (MA in Corporate Strategy and Governance) στο Nottingham University Business School στην Αγγλία το 2004.

Στο παρελθόν έχω εργαστεί σε μεγάλα πιστωτικά ιδρύματα και από το 2006 γύρισα στο αγαπημένο μου σχολείο αυτή τη φορά με επαγγελματική ιδιότητα. Αρχικά ως Υπεύθυνος για την υλοποίηση έργων βελτίωσης στα πρότυπα του Ευρωπαϊκού Μοντέλου Επιχειρηματικής Αριστείας (EFQM) και για τη διαχείριση του Συστήματος Ποιότητας του Οργανισμού, στη συνέχεια ως Υπεύθυνος Προγράμματος Υποτροφιών του σχολείου και τα τελευταία χρόνια ως Υπεύθυνος Επιχ. Λειτουργίας στον Οργανισμό των Εκπ Δούκα.

Σήμερα έχω την τιμή να εκτελώ χρέη Γενικού Διευθυντή Διοίκησης στα Εκπ. Δούκα, ενώ παράλληλα από το 2013 είμαι πιστοποιημένος αξιολογητής εταιριών που έχουν υιοθετήσει το μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM και από το 2014 συνεργάζομαι με την SoFIA Education Experts με στόχο την ανταλλαγή καλών πρακτικών σε δίκτυα σχολείων σε όλο τον κόσμο.

Είμαι παντρεμένος με την Φαίη και έχουμε την ευλογία να ξυπνάμε κάθε μέρα με το χαμόγελο του Γιάννη, 8 ετών, και της Ευγενίας, 6 ετών.

ΑΧΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΑΧΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Αποφοίτησα από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα το έτος 2007, μετά από 14 όμορφα και ανεξίτηλα στην μνήμη μου χρόνια φοίτησης. Η περιήγησή μου στους χώρους των Εκπαιδευτηρίων μου προσφέρει ακόμα και σήμερα απίστευτες στιγμές χαράς και ξυπνά βαθύτατα χαραγμένες εικόνες από τα μαθητικά μου χρόνια.

Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών-ΑΣΟΕΕ (2007-2011) και στην συνέχεια έζησα στο Λονδίνο για ένα χρόνο, κάνοντας το μεταπτυχιακό μου στο Cass Business School-Msc in Insurance & Risk Management.

Από μικρός λάτρης του μπάσκετ, έχω διατελέσει επί σειρά ετών αρχηγός της αντρικής ομάδας του Α.Σ.Ε.Δ. στην B’ Εθνική κατηγορία, ενώ με την ολοκλήρωση των σπουδών μου αγωνίστηκα για 3 χρόνια στην Α2 εθνική κατηγορία, με την ομάδα του Ψυχικού.

Τα τελευταία 6 χρόνια, συνεχίζω μαζί με τα 2 αδέρφια μου, την οικογενειακή παράδοση της Ορίζων Ασφαλιστικής στον χώρο των ασφαλειών. Δραστηριοποιούμαστε στην ελληνική αγορά από το 1964, όταν και ιδρύθηκε η εταιρεία από τον παππού μας.

Πιστεύω ακράδαντα στον θεσμό των αποφοίτων και θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα να συμβάλλω στην προσπάθεια να διατηρηθεί αυτός, ζωντανός και ενεργός σύνδεσμος για όλους τους απόφοιτους των Εκπαιδευτηρίων.

ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ DDS, DICOI, FICD

ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ DDS, DICOI, FICD

Είμαι Απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Σπούδασα στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου έλαβα το Πτυχίο Οδοντιατρικής το 2000.

Μετά την αποφοίτηση μου, εκπαιδεύτηκα στην εμφυτευματολογία από τον Prof. A. Palti, Kraichtal και Baden Baden-Γερμανία και έπειτα στο Goldman School of Dental Medicine, Βοστώνη-ΗΠΑ. Στην συνέχεια εκπαιδεύτηκα στην προσθετική από τον Prof. N. Bichacho, Τελ Αβίβ – Ισραήλ.

Είμαι επισκέπτης Καθηγητής στην έδρα της γναθοχειρουργικής στο πανεπιστήμιο Frederico II, Νάπολη, Ιταλία, συνεργάτης στο Οδοντιατρικό Ινστιτούτο Αθηνών, Αθήνα, Ελλάδα. Πρόεδρος της ICOI-Hellas, μέλος Δ.Σ. και πρέσβης της ICOI-ΗΠΑ, μέλος Δ.Σ στην SE.NA.ME-Ιταλία, Dental XP scientific board member, ιδρυτικό μέλος και ειδικός εμφυτευματολόγος της Γερμανικής Ακαδημίας Εμφυτευματολογίας (DGOI).

Επίσης είμαι Senior Reviewer στο Implant Dentistry Journal και Fellow στο International College of Dentists (ICD).

Δίνω διαλέξεις διεθνώς, κυρίως σε θέματα που άπτονται της Αισθητικής στην εμφυτευματολογἱα.

ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκα στο Μαρούσι τον Ιούλιο του 1985 και υπήρξα μαθητής των “Εκπαιδευτηριών Δούκα” από το 1991 έως και το 2003.

Σπούδασα στη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από την οποία αποφοίτησα πρώτος το 2008.

Εν συνεχεία, η αγάπη μου για το design και πιο συγκεκριμένα για τα αυτοκίνητα, με οδήγησαν στην Ιταλία όπου και παρέμεινα για επτά περίπου χρόνια. Εκεί, έκανα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου (Politecnico di Milano) με αντικείμενο το σχεδιασμό αυτοκινήτων. Μετά την ολοκλήρωσή τους το καλοκαίρι του 2011, ακολούθησε η πρακτική μου στη Maserati του Gruppo F.I.A.T., ενώ από το 2012 και μέχρι και τον Ιούλιο του 2016 ήμουν μέλος του διδακτικού προσωπικού του μεταπτυχιακού προγράμματος στο οποίο υπήρξα φοιτητής.

Η παραμονή μου στο εξωτερικό και η συναναστροφή μου με ανθρώπους πολλών διαφορετικών εθνικοτήτων με βοήθησαν στο να γνωρίσω νέες κουλτούρες, αλλά και στο να μάθω να μιλάω πέραν των Αγγλικών κι άλλες ξένες γλώσσες και πιο συγκεκριμένα Ιταλικά και Ισπανικά.

Από την επιστροφή μου στην Ελλάδα και μετά, είμαι μέλος του αρχιτεκτονικού γραφείου «Lab4 architects», το οποίο διατηρούμε μαζί με τους συνεργάτες μου μέχρι και σήμερα.

Τον ελεύθερο μου χρόνο τον περνώ παίζοντας πιάνο, το οποίο είναι κι η μεγάλη μου αγάπη.

Η ζωή μας αποτελείται από εικόνες, οι οποίες όλες μαζί συνθέτουν ένα κολλάζ αναμνήσεων κι εγώ από το «δικό μου σχολείο» έχω τόσες πολλές, που σε συνδυασμό με την αγάπη που του έχω, πήρα την απόφαση να επιστρέψω σε αυτό μέσω του Σ.Α.Ε.Δ. ώστε να του δείξω έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μου για τα όσα μου έχει προσφέρει.

ΖΗΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΖΗΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Ονομάζομαι Άγγελος Ζήσης. Είμαι απόφοιτος των ΕΔ (Ταξη ‘19), όπου και φοίτησα ως Ακαδημαϊκός Υπότροφος, συνεχίζοντας την οικογενειακή ιστορία, που θέλει και τα τρία αδέλφια να φοιτούν στο ίδιο σχολείο και να λαμβάνουν κοινή μόρφωση και κοινό ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Κατά το παρόν φοιτώ στο τμήμα Ιατρικής του ΕΚΠΑ, ενώ παράλληλα παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Χημείας και Μαθηματικών σε μαθητές λυκείου. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την γυμναστική και την ρητορική και παρακολουθώ από κοντά όλα τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις στον ιατρικό τομέα, μέσα από τα σεμινάρια και τα συνέδρια στα οποία συμμετέχω.

Υπήρξα αρχηγός της σχολικής ομάδας μπάσκετ, γεγονός που με δίδαξε πώς να είμαι συνεργατικός και να λειτουργώ πάντα προς όφελος της ομάδας. Έχω παρακολουθήσει μαθήματα παραδοσιακού χορού και παίζω πιάνο. Είμαι ενεργός εθελοντής αιμοδότης και έχω λάβει μέρος σε ποικίλες εθελοντικές ενέργειες στηρίζοντας ενεργά τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Στόχος μου είναι να συμβάλω στην διαμόρφωση ενός πιο δυνατού, ενιαίου Συλλόγου, φέρνοντας κοντά όλους τους αποφοίτους απ’ όλες τις χρονιές αποφοίτησης. Άλλωστε, μας ενώνουν τα κοινά συναισθήματα και οι ίδιες κοινές αναμνήσεις για το σχολείο. Πιστεύω σε ένα καλύτερο μέλλον αποφοίτων, σε ένα πιο δυνατό και ενεργό Σύλλογο.

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Απεφοίτησα από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα το 1998 γεμάτη από όμορφες αναμνήσεις και με την πίστη ότι πάντα θα επέστρεφα με κάποιον τρόπο στο σχολείο μου. Σπούδασα Ιστορία – Αρχαιολογία με ειδίκευση Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Εργάστηκα στο Υπουργείο Πολιτισμού επι σειρά ετών απασχολούμενη στον τομέα του αρχαίου αλλά και σύγχρονου πολιτισμού (μουσική, κινηματογράφος, θέατρο, γράμματα, τέχνες), όπου είχα την τύχη να συναντήσω ξανά τους καθηγητές μου από το Πανεπιστήμιο και να συνεργαστώ μαζί τους, παίρνοντας μέρος σε μεγάλα εγχώρια ερευνητικά project.

Η επαγγελματική μου πορεία συνεχίστηκε στο Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, αλλά και σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών, όπου εργάστηκα στο IT και στην εξυπηρέτηση μεγάλων πελατών.

Ο κόσμος της διαφήμισης πάντα με ήλκυε για αυτό και εργάστηκα σε διαφημιστική εταιρεία από την θέση του δημιουργικού. Έχω ασχοληθεί με την επιμέλεια – διόρθωση βιβλίων και έχω εργαστεί ως εθελόντρια σε ΜΚΟ, όπως η Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία κ.α..

Τα τελευταία 3 χρόνια εργάζομαι στα Εκπαιδευτήρια Δούκα έχοντας αναλάβει το Γραφείο Αποφοίτων και το Τμήμα Χορηγιών.

Μιλάω Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρώσικα και στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω βιβλία ιστορίας τέχνης.

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Constantine (Dino) Kiritsis (class of 86’) – entrepreneur, consultant,public speaker, author – founder of StudySmart & International Curriculum Development Expert consultant for PwC. He is a world-class inspirational professional who has delivered over 20,000 hours of professional qualifications and corporate training in the past 20 years in over 40 countries globally. He is also the CEO of easyStudies.gr, part of the easy family of brands, joining forces with Sir Stelios Hatzi-ioannou (class of 1985’).
 
Dino has developed the curriculum, methodology and mapping procedure for PwC’s Mini MBA programme being offered globally by PwC Academies. ACCA has named him in 2017 as a ‘tutor guru’ to help in rolling out its Strategic Business Leader (SBL) exam and has licensed his innovative interactive flowchart as a resource for candidates. In 2018 he won the Boussias Education award for his Mini MBA concept offered through the PwC network. He has taught and created curriculums for topics such as Corporate Strategy, Entrepreneurship, Compliance, Business Planning, and HR (for specialist qualifications (ACCA, CIA, CIMA, SHRM, ICA) and Universities (for the University of Surrey (UK), University of Strathclyde (UK), Henley Management School (UK), University of Nicosia (CY) and PwC Academies in Europe and the Middle East. Constantine has also been involved in a number of consulting & training projects for well – known multinational firms.
 
He holds a Bachelor’s degree from the University of Connecticut (USA), a Masters and a PhD from the University of Surrey (UK), a Diploma in Corporate Governance from the ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) is a Fellow RSA UK, an Associate Member of the International Compliance Association UK AICA), and a Senior Certified Professional from the Society of Human Resource Management (SHRM – SMP) USA.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, δισκογραφικός παραγωγός, Καθηγητής Δημοσιογραφίας και Social Media.

Ξεκίνησε να εργάζεται σε εφημερίδες το 1997, στο ραδιόφωνο το 1998 και στην τηλεόραση το 1999. Περιέγραφε και παρουσίαζε αθλητικά γεγονότα, δελτία ειδήσεων και εκπομπές ως το 2004, όπου εργάστηκε για την ΕΡΤ την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Είχαν προηγηθεί το ALTER, το Star Channel και το πανευρωπαϊκό αθλητικό κανάλι EUROSPORT, ενώ στη συνέχεια μπήκε στην ψυχαγωγία, αναλαμβάνοντας Eurovision Project στην ΕΡΤ. Ακολούθησε ο ΑΝΤ1 και ο ALPHA με πρωινές ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές.

Το 2011 ανέλαβε τη διεύθυνση του μεγαλύτερου τηλεοπτικού site (Όμιλος Ευαγγελάτου) και το 2013 Διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του διεθνούς περιοδικού People (Peoplegreece.com) και την επιμέλεια του site του Νο1 ελληνικού μουσικού καναλιού, MAD TV.
Είναι Καθηγητής Δημοσιογραφίας στη σχολή του ΑΝΤ1 (Ant1 MediaLab) και Καθηγητής Social Media στην Κorelko Distance, πραγματοποιώντας μαθήματα distance learning, καθώς και σεμινάρια.

Είναι Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Party Fm 104, ενώ παρουσιάζει ραδιοφωνική εκπομπή που μεταδίδεται σε 30 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διατηρεί τα τελευταία 10 χρόνια δισκογραφικές εταιρίες, λατρεύει τη μουσική, γράφει τραγούδια και προσπαθεί να κάνει πολλά ταξίδια.

Ετοιμάζει το πρώτο βιβλίο για τα Social Media στην Ελλάδα.

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

Ονομάζομαι Ιορδάνης Μακρίδης, είμαι απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα της χρονιάς του 2013 και Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών με σειρά κατάταξης 12ος στους 200.

Έχω εργαστεί στο εξωτερικό και στην Ελλάδα στο χώρο της κατασκευής, με σημαντικότερο έργο συμμετοχής στον κλάδο, την κατασκευή του μεγαλύτερου ρεζερβουάρ νερού στο κόσμο όπου βραβεύτηκε με ρεκόρ GUINNESS το 2020.

Σήμερα, αξιοποιώντας τις γνώσεις μου στην οργάνωση και αλλά και το μηχανικό μου υπόβαθρο, ασχολούμαι ενεργά με την οικογενειακή βιομηχανία κατασκευής υποδημάτων που απαριθμεί πάνω από 100 χρόνια λειτουργίας.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975.Μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Δούκα , συνέχισα τις σπουδές μου στο Οικονομικό τμήμα της Νομικής Σχολής και αποφοίτησα το 2000. Μετέπειτα απέκτησα και το μεταπτυχιακό τίτλο της Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2004.

Από το 1996 έως το 2000 εργάστηκα ως πωλητής στην εταιρεία Protect Toys ενώ από το 2000 και επί 15 συναπτά έτη εργάστηκα σε τράπεζες(Νοvabank,Marfin). Αρχικά ως στέλεχος εξυπηρέτησης πελατών και εν συνεχεία ακολουθώντας την ιεραρχία των τραπεζών, ως Διευθυντής καταστήματος μέχρι και την εθελουσία αποχώρηση μου το 2013.Από τότε μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως Επενδυτικός Σύμβουλος -Διαχειριστής και Διευθυντής του Καταστήματος Αθηνών της Ηellas Fin A.E.Π.Ε.Υ

Τα τελευταία 10 χρόνια ζω στη Διώνη με την οικογένεια μου. Είμαι πατέρας 2 παιδιών. Του Γιώργου 9 χρονών και της μικρής Μιχαέλας 3 χρονών. Αγαπώ τη φύση και τον αθλητισμό.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ονομάζομαι Ιωάννης Παπαδάκης, είμαι απόφοιτος των εκπαιδευτήριων Δούκα της χρονιάς 2013, είμαι κάτοχος πτυχίου οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πειραιά όπως και πτυχιούχος σκηνοθέτης, σεναριογράφος από το Margaret University of Edinburgh.

Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με την οικογενειακή επιχείρηση (αλυσίδα ζαχαροπλαστείων-καφέ) όπως και με την τελειοποίηση της τρίτης σε σειρά μεσαίου μήκους ταινίας μου.

Στόχος μου είναι η βελτίωση και η ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης όπως και να ασχοληθώ με τον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης σε πιο επαγγελματικό επίπεδο.

ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΜΑΝΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΜΑΝΟΣ

Το 2000 ήταν μια κομβική χρονιά για εμένα, καθώς τότε αποφοίτησα από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα.

Το 2006 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος – Deree, πάνω στο Marketing, όμως η μεγάλη μου αγάπη για τα αυτοκίνητα ήταν κάπου εκεί έξω και περίμενε να την κυνηγήσω!

Γι’ αυτό από το 2007 εργάζομαι ως συντάκτης σε διάφορα περιοδικά αυτοκινήτου και φυσικά στο Traction Magazine, όπου εργάζομαι μέχρι και σήμερα.

Σταθμός στην καριέρα μου η εκπομπή TractioN, για την οποία ξεκίνησα να εργάζομαι ως συντάκτης, ενώ πλέον είμαι αρχισυντάκτης και παρουσιαστής. Επίσης, από το 2019, έχω τη χαρά να διευθύνω το site www.traction.gr.

Και αν αναρωτιέστε ποιά μπορεί να είναι τα hobbies μου, η απάντηση δεν προκαλεί έκπληξη!

Οι αγώνες αυτοκινήτων. Έχω συμμετάσχει σε αγώνες ράλι κατακτώντας τον τίτλο του θεσμού Peugeot Junior Cup, με Peugeot 206. Το 2006 είχα την τύχη να συμμετάσχω στο θρυλικό πλέον Ράλι Ακρόπολις με συνοδηγό τον πατέρα μου Κώστα Στεφανή και Ford Focus WRC.

ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΝΑ

ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΝΑ

Ονομάζομαι Βάνα Χαλικιοπούλου και είμαι απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Η αγάπη μου για το σχολείο και τα όμορφα μαθητικά μου χρόνια, που πέρασα σε αυτό καθώς και η επιθυμία μου να συναντιέμαι τόσο με συμμαθητές μου όσο και με άλλους αποφοίτους με οδήγησε να ασχοληθώ ενεργά με τον ΣΑΕΔ από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας του.

Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Εργάστηκα για περίπου 27 Χρόνια σταθερά στον χώρο της Κεφαλαιαγοράς δουλεύοντας ως στέλεχος στο Χρηματιστήριο Αθηνών, το Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων καθώς και στην Emporiki Bank στην Διεύθυνση Χρηματιστηριακών Εργασιών. Από το 2013 εργάζομαι ως στέλεχος σε Κεντρική Διεύθυνση της Alpha Bank.

Είμαι παντρεμένη με τον επίσης απόφοιτο Αντώνη Χαβιάρα με τον οποίο έχουμε αποκτήσει ένα αγόρι 11 χρόνων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
ΑΣΕΔ
ΔΑΪΣ
ΔΑΪΣ
© 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
dual.design