Skip to main content
ΕΚΛΟΓΕΣ 2020

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Η θητεία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας σύντομα ολοκληρώνεται και έρχεται η ώρα να εκλέξουμε τους τους Συναπόφοιτους που θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν την επόμενη διετία.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τα αντίστοιχα άρθρα του Καταστατικού, καλούνται τα Μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθούν οι Αρχαιρεσίες του Συλλόγου, προκειμένου να αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την περίοδο 2023-2025. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά μέσα από πιστοποιημένη και ασφαλή πλατφόρμα.

Όλοι θέλουμε έναν Σύλλογο Αποφοίτων δραστήριο και ισχυρό που θα αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους μας σε πολλαπλά επίπεδα. Για να είναι όμως αυτό εφικτό και ο ΣΑΕΔ να «μεγαλώσει» η ενεργή συμμετοχή μας είναι απαραίτητη.

Τώρα είναι η στιγμή!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ Σ.Α.Ε.Δ. 2023-2025

ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ

ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

Ονομάζομαι Θωμάς Αγγελόπουλος και είμαι απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα της χρονιάς 1996.

Αποφοίτησα το 2002 από το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκα στην Εταιρική Στρατηγική και Διακυβέρνηση (MA in Corporate Strategy and Governance) στο Nottingham University Business School στην Αγγλία το 2004.

Στο παρελθόν έχω εργαστεί σε μεγάλα πιστωτικά ιδρύματα και από το 2006 γύρισα στο αγαπημένο μου σχολείο αυτή τη φορά με επαγγελματική ιδιότητα. Αρχικά ως Υπεύθυνος για την υλοποίηση έργων βελτίωσης στα πρότυπα του Ευρωπαϊκού Μοντέλου Επιχειρηματικής Αριστείας (EFQM) και για τη διαχείριση του Συστήματος Ποιότητας του Οργανισμού, στη συνέχεια ως Υπεύθυνος Προγράμματος Υποτροφιών του σχολείου και τα τελευταία χρόνια ως Υπεύθυνος Επιχ. Λειτουργίας στον Οργανισμό των Εκπ Δούκα.

Σήμερα έχω την τιμή να εκτελώ χρέη Γενικού Διευθυντή Διοίκησης στα Εκπ. Δούκα, ενώ παράλληλα από το 2013 είμαι πιστοποιημένος αξιολογητής εταιριών που έχουν υιοθετήσει το μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM και από το 2014 συνεργάζομαι με την SoFIA Education Experts με στόχο την ανταλλαγή καλών πρακτικών σε δίκτυα σχολείων σε όλο τον κόσμο.

Είμαι παντρεμένος με την Φαίη και έχουμε την ευλογία να ξυπνάμε κάθε μέρα με το χαμόγελο του Γιάννη, 8 ετών, και της Ευγενίας, 6 ετών.

ΑΧΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΑΧΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Αποφοίτησα από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα το έτος 2007, μετά από 14 όμορφα και ανεξίτηλα στην μνήμη μου χρόνια φοίτησης. Η περιήγησή μου στους χώρους των Εκπαιδευτηρίων μου προσφέρει ακόμα και σήμερα απίστευτες στιγμές χαράς και ξυπνά βαθύτατα χαραγμένες εικόνες από τα μαθητικά μου χρόνια.

Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών-ΑΣΟΕΕ (2007-2011) και στην συνέχεια έζησα στο Λονδίνο για ένα χρόνο, κάνοντας το μεταπτυχιακό μου στο Cass Business School-Msc in Insurance & Risk Management.

Από μικρός λάτρης του μπάσκετ, έχω διατελέσει επί σειρά ετών αρχηγός της αντρικής ομάδας του Α.Σ.Ε.Δ. στην B’ Εθνική κατηγορία, ενώ με την ολοκλήρωση των σπουδών μου αγωνίστηκα για 3 χρόνια στην Α2 εθνική κατηγορία, με την ομάδα του Ψυχικού.

Τα τελευταία 6 χρόνια, συνεχίζω μαζί με τα 2 αδέρφια μου, την οικογενειακή παράδοση της Ορίζων Ασφαλιστικής στον χώρο των ασφαλειών. Δραστηριοποιούμαστε στην ελληνική αγορά από το 1964, όταν και ιδρύθηκε η εταιρεία από τον παππού μας.

Πιστεύω ακράδαντα στον θεσμό των αποφοίτων και θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα να συμβάλλω στην προσπάθεια να διατηρηθεί αυτός, ζωντανός και ενεργός σύνδεσμος για όλους τους απόφοιτους των Εκπαιδευτηρίων.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Γιαννιώτης, αποφοίτησα από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα το 1996 και είμαι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ και Διπλωματούχος Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το 2003 εντάχθηκα στο δυναμικό του Γραφείου Γιαννιώτης & Συνεργάτες Αρχιτέκτονες & Σύμβουλοι Μηχανικοί.

Έχω χρόνια προσωπικής έρευνας στον τομέα του Καθολικού Σχεδιασμού και έχω παρακολουθήσει πανεπιστημιακά προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης που παρέχει το IDEA Center for Inclusive Design & Environmental Access, School of Architecture and Planning of NY State University at Buffalo το οποίο εξειδικεύεται στον Καθολικό Σχεδιασμό. Έχω παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια Βιοφιλικού Σχεδιασμού και είμαι από τους πρώτους στην Ευρώπη που απέκτησα την πιστοποίηση CLIPP–Certified Living in Place Professional ώστε όλες οι κατοικίες να πληρούν τις προϋποθέσεις ασφαλούς, άνετης και υγιούς διαβίωσης όλων των χρηστών τους.

Το έργο μου με τίτλο INTERelationships που αφορά σε ένα Συγκρότημα κατοικιών με Δημόσιες Χρήσεις στην Αθήνα έχει αποσπάσει διακρίσεις και βραβεία από Διεθνείς Οργανισμούς και Φορείς. Συγκεκριμένα έχει βραβευθεί από τα Rethinking the Future Architecture Construction & Design Awards 2020 (1st Winner), Green Apple Awards for the Built Environment & Architectural Heritage (Winner), International Residential Awards 2020 (2nd Award), A’ Design Awards 2019-2020 (Iron Award), International Association for Universal Design Awards 2020 (Silver Award), DNA Paris Design Awards (Honorable Mention),Design-for-All Foundation Awards 2020 (Good Practice 2019), S.ARCH Awards 2020 (Shortlisted), THE PLAN Awards 2020 (Shortlisted, στις κατηγορίες Housing και Home Efficiency & Technology Special Contest). To συγκεκριμένο έργο έχει δημοσιευθεί και εκτεθεί σε Διεθνείς εκθέσεις και εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

 

ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκα στο Μαρούσι τον Ιούλιο του 1985 και υπήρξα μαθητής των “Εκπαιδευτηριών Δούκα” από το 1991 έως και το 2003.

Σπούδασα στη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από την οποία αποφοίτησα πρώτος το 2008.

Εν συνεχεία, η αγάπη μου για το design και πιο συγκεκριμένα για τα αυτοκίνητα, με οδήγησαν στην Ιταλία όπου και παρέμεινα για επτά περίπου χρόνια. Εκεί, έκανα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου (Politecnico di Milano) με αντικείμενο το σχεδιασμό αυτοκινήτων. Μετά την ολοκλήρωσή τους το καλοκαίρι του 2011, ακολούθησε η πρακτική μου στη Maserati του Gruppo F.I.A.T., ενώ από το 2012 και μέχρι και τον Ιούλιο του 2016 ήμουν μέλος του διδακτικού προσωπικού του μεταπτυχιακού προγράμματος στο οποίο υπήρξα φοιτητής.

Η παραμονή μου στο εξωτερικό και η συναναστροφή μου με ανθρώπους πολλών διαφορετικών εθνικοτήτων με βοήθησαν στο να γνωρίσω νέες κουλτούρες, αλλά και στο να μάθω να μιλάω πέραν των Αγγλικών κι άλλες ξένες γλώσσες και πιο συγκεκριμένα Ιταλικά και Ισπανικά.

Από την επιστροφή μου στην Ελλάδα και μετά, είμαι μέλος του αρχιτεκτονικού γραφείου «Lab4 architects», το οποίο διατηρούμε μαζί με τους συνεργάτες μου μέχρι και σήμερα.

Τον ελεύθερο μου χρόνο τον περνώ παίζοντας πιάνο, το οποίο είναι κι η μεγάλη μου αγάπη.

Η ζωή μας αποτελείται από εικόνες, οι οποίες όλες μαζί συνθέτουν ένα κολλάζ αναμνήσεων κι εγώ από το «δικό μου σχολείο» έχω τόσες πολλές, που σε συνδυασμό με την αγάπη που του έχω, πήρα την απόφαση να επιστρέψω σε αυτό μέσω του Σ.Α.Ε.Δ. ώστε να του δείξω έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μου για τα όσα μου έχει προσφέρει.

ΖΗΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΖΗΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Ονομάζομαι Άγγελος Ζήσης. Είμαι απόφοιτος των ΕΔ (Ταξη ‘19), όπου και φοίτησα ως Ακαδημαϊκός Υπότροφος, συνεχίζοντας την οικογενειακή ιστορία, που θέλει και τα τρία αδέλφια να φοιτούν στο ίδιο σχολείο και να λαμβάνουν κοινή μόρφωση και κοινό ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Κατά το παρόν φοιτώ στο τμήμα Ιατρικής του ΕΚΠΑ, ενώ παράλληλα παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Χημείας και Μαθηματικών σε μαθητές λυκείου. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την γυμναστική και την ρητορική και παρακολουθώ από κοντά όλα τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις στον ιατρικό τομέα, μέσα από τα σεμινάρια και τα συνέδρια στα οποία συμμετέχω.

Υπήρξα αρχηγός της σχολικής ομάδας μπάσκετ, γεγονός που με δίδαξε πώς να είμαι συνεργατικός και να λειτουργώ πάντα προς όφελος της ομάδας. Έχω παρακολουθήσει μαθήματα παραδοσιακού χορού και παίζω πιάνο. Είμαι ενεργός εθελοντής αιμοδότης και έχω λάβει μέρος σε ποικίλες εθελοντικές ενέργειες στηρίζοντας ενεργά τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Στόχος μου είναι να συμβάλω στην διαμόρφωση ενός πιο δυνατού, ενιαίου Συλλόγου, φέρνοντας κοντά όλους τους αποφοίτους απ’ όλες τις χρονιές αποφοίτησης. Άλλωστε, μας ενώνουν τα κοινά συναισθήματα και οι ίδιες κοινές αναμνήσεις για το σχολείο. Πιστεύω σε ένα καλύτερο μέλλον αποφοίτων, σε ένα πιο δυνατό και ενεργό Σύλλογο.

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Απεφοίτησα από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα το 1998 γεμάτη από όμορφες αναμνήσεις και με την πίστη ότι πάντα θα επέστρεφα με κάποιον τρόπο στο σχολείο μου. Σπούδασα Ιστορία – Αρχαιολογία με ειδίκευση Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Εργάστηκα στο Υπουργείο Πολιτισμού επι σειρά ετών απασχολούμενη στον τομέα του αρχαίου αλλά και σύγχρονου πολιτισμού (μουσική, κινηματογράφος, θέατρο, γράμματα, τέχνες), όπου είχα την τύχη να συναντήσω ξανά τους καθηγητές μου από το Πανεπιστήμιο και να συνεργαστώ μαζί τους, παίρνοντας μέρος σε μεγάλα εγχώρια ερευνητικά project.

Η επαγγελματική μου πορεία συνεχίστηκε στο Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, αλλά και σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών, όπου εργάστηκα στο IT και στην εξυπηρέτηση μεγάλων πελατών.

Ο κόσμος της διαφήμισης πάντα με ήλκυε για αυτό και εργάστηκα σε διαφημιστική εταιρεία από την θέση του δημιουργικού. Έχω ασχοληθεί με την επιμέλεια – διόρθωση βιβλίων και έχω εργαστεί ως εθελόντρια σε ΜΚΟ, όπως η Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία κ.α..

Τα τελευταία 3 χρόνια εργάζομαι στα Εκπαιδευτήρια Δούκα έχοντας αναλάβει το Γραφείο Αποφοίτων και το Τμήμα Χορηγιών.

Μιλάω Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρώσικα και στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω βιβλία ιστορίας τέχνης.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, δισκογραφικός παραγωγός, Καθηγητής Δημοσιογραφίας και Social Media.

Ξεκίνησε να εργάζεται σε εφημερίδες το 1997, στο ραδιόφωνο το 1998 και στην τηλεόραση το 1999. Περιέγραφε και παρουσίαζε αθλητικά γεγονότα, δελτία ειδήσεων και εκπομπές ως το 2004, όπου εργάστηκε για την ΕΡΤ την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Είχαν προηγηθεί το ALTER, το Star Channel και το πανευρωπαϊκό αθλητικό κανάλι EUROSPORT, ενώ στη συνέχεια μπήκε στην ψυχαγωγία, αναλαμβάνοντας Eurovision Project στην ΕΡΤ. Ακολούθησε ο ΑΝΤ1 και ο ALPHA με πρωινές ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές.

Το 2011 ανέλαβε τη διεύθυνση του μεγαλύτερου τηλεοπτικού site (Όμιλος Ευαγγελάτου) και το 2013 Διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του διεθνούς περιοδικού People (Peoplegreece.com) και την επιμέλεια του site του Νο1 ελληνικού μουσικού καναλιού, MAD TV.
Είναι Καθηγητής Δημοσιογραφίας στη σχολή του ΑΝΤ1 (Ant1 MediaLab) και Καθηγητής Social Media στην Κorelko Distance, πραγματοποιώντας μαθήματα distance learning, καθώς και σεμινάρια.

Είναι Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Party Fm 104, ενώ παρουσιάζει ραδιοφωνική εκπομπή που μεταδίδεται σε 30 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διατηρεί τα τελευταία 10 χρόνια δισκογραφικές εταιρίες, λατρεύει τη μουσική, γράφει τραγούδια και προσπαθεί να κάνει πολλά ταξίδια.

Ετοιμάζει το πρώτο βιβλίο για τα Social Media στην Ελλάδα.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975.Μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Δούκα , συνέχισα τις σπουδές μου στο Οικονομικό τμήμα της Νομικής Σχολής και αποφοίτησα το 2000. Μετέπειτα απέκτησα και το μεταπτυχιακό τίτλο της Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2004.

Από το 1996 έως το 2000 εργάστηκα ως πωλητής στην εταιρεία Protect Toys ενώ από το 2000 και επί 15 συναπτά έτη εργάστηκα σε τράπεζες(Νοvabank,Marfin). Αρχικά ως στέλεχος εξυπηρέτησης πελατών και εν συνεχεία ακολουθώντας την ιεραρχία των τραπεζών, ως Διευθυντής καταστήματος μέχρι και την εθελουσία αποχώρηση μου το 2013.Από τότε μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως Επενδυτικός Σύμβουλος -Διαχειριστής και Διευθυντής του Καταστήματος Αθηνών της Ηellas Fin A.E.Π.Ε.Υ

Τα τελευταία 10 χρόνια ζω στη Διώνη με την οικογένεια μου. Είμαι πατέρας 2 παιδιών. Του Γιώργου 9 χρονών και της μικρής Μιχαέλας 3 χρονών. Αγαπώ τη φύση και τον αθλητισμό.

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ

Η Αγγελίνα Παπαϊωάννου είναι απόφοιτος του 2007. Πτυχιούχος Θεολόγος, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τελειόφοιτη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ειδίκευσης με τίτλο «Ορθόδοξη Θεολογία και Χριστιανικός Πολιτισμός». Τέλος, είναι κάτοχος διπλώματος δημοσιογραφίας και επικοινωνίας από το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας.

Για περισσότερα από 10 έτη, έχει απασχοληθεί στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, «Αυτοκίνητα Παπαϊωάννου» με έδρα στην Κηφισιά. Σήμερα, εργάζεται στην εταιρεία «Καλοταράνης Α.Ε.» ως βοηθός του CEO και Contract Sales Support. Παράλληλα, είναι συνεργάτης του Spirto Radio, ως αρχισυντάκτης και παραγωγός εκπομπών. Τέλος, έχει δημιουργήσει το ανερχόμενο brand “Nostra Musica” όπου συγγράφει στίχους τους οποίους μελοποιεί ο στενός συνεργάτης της μουσικοσυνθέτης Θανάσης Σπανός. Η εργασιακή της ζωή την έχει εξοπλίσει με όλα τα εφόδια ώστε να είναι μια αποδοτική επαγγελματίας εξυπηρέτησης πελατών, ενώ έχει διευρύνει τις επικοινωνιακές δεξιότητες και τη δημιουργικότητά της.

Έχει συνδιοργανώσει τη δράση «Καθαροί-ζούμε στην Κηφισιά» με στόχο τον καθαρισμό του ρέματος της Χελιδονούς. Τέλος, συμμετέχει τα τελευταία 11 έτη στον ετήσιο ραδιομαραθώνιο του Spirto Web Radio με στόχο την ενίσχυση σκοπών κοινωφελών οργανισμών που ασχολούνται με παιδιά όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, τα παιδικά χωριά SOS κ.α.

ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Απόφοιτος Εκπαιδευτηρίων Δούκα 1989. Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ποινικό και στο Συνταγματικό Δίκαιο στο Marbourg Γερμανίας. Νομικός Συνεργάτης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Παντρεμένος με δύο ανήλικα τέκνα, ένα εκ των οποίων φοιτά στην ΣΤ3 Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ