ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

103 Χρόνια Προσφοράς στην Εκπαίδευση

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους και μακροβιότερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της χώρας.

Το 1917 ιδρύθηκε το Παλλάδιο Λύκειο από τον Φίλιππο Δούκα, τον Ιωάννη και τον Νικόλαο Μεγαρέα στην Κυψέλη.

Από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα τα Εκπαιδευτήρια Δούκα παραμένουν πιστά στην παράδοση εκπαιδεύοντας παγκόσμιους πολίτες με ελληνική ταυτότητα και ικανότητες 21ου αιώνα.

Στα 103 χρόνια λειτουργίας τα Εκπαιδευτήρια Δούκα υπήρξαν πρωτοπόρα εγκαινιάζοντας από πολύ νωρίς καινοτόμα παιδαγωγικά προγράμματα (André Dehant, “Σύγχρονα Μαθηματικά”), φιλοξενώντας μεγάλα πανελλήνια συνέδρια και κατακτώντας πολυάριθμα μετάλλια και διακρίσεις με τον Αθλητικό Σύλλογο, που καθιέρωσε επί της ουσίας το άθλημα του χάντμπολ στην χώρα μας.

Με το βλέμμα πάντα στραμμένο στο μέλλον το 2007 εφάρμοσε για πρώτη φορά στην ελληνική εκπαίδευση το πρόγραμμα «Σχολείο του Μέλλοντος», ενώ μερικά χρόνια νωρίτερα ο ιδρυτής του Σχολείου αναγορεύτηκε Ιππότης του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα από τη Γαλλική Δημοκρατία.

Σήμερα, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα συνεχίζουν την ποιοτική προσφορά τους στο εκπαιδευτικό γίγνεσθαι, όπως αποδεικνύουν τα ιδιαίτερα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών των εκπαιδευτηρίων στις εξετάσεις των ελληνικών και ξένων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design