ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ο ΣΑΕΔ προσφέρει γνώση!

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται τα σεμινάρια που διοργανώνει ο ΣΑΕΔ.

Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για την έμπρακτη στήριξη που δείχνετε για αυτά τα σεμινάρια που έχουν ήδη οργανωθεί και να είστε σίγουροι ότι και τα επόμενα σεμινάρια θα είναι το ίδιο ενδιαφέροντα και αποτελεσματικά. Η αποστολή του συλλόγου και η θέληση των αποφοίτων να βοηθήσουν μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε την ποιότητα που επιθυμούμε χωρίς να επιβαρύνουμε τους ενδιαφερομένους, ιδίως στην εποχή που ζούμε. Μην ξεχνάμε ότι το διάβασμα και η γνώση δεν σταματά ποτέ και είναι ίσως η μόνη οδός για πραγματική πρόοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εισηγητές, την επιλογή των θεμάτων και τη μεθοδολογία, καθώς και ιδέες, σχόλια & συμμετοχή, επικοινωνήστε με τον απόφοιτό μας Ηλία Παπαδήμα, στο saed@saed.gr

 • 21 Νοεμβρίου 2015 – Σάββατο: “180′ …Crash Course στα Social Media” 4 ώρες 09.30 – 13.30 – Στέλιος Ιωάννου

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design