Μία ολόκληρη ημέρα – μία μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Το Σάββατο 13.04.2019, από τις 11:00 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, το Δικό μου Σχολείο ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί όλους τους Αποφοίτους των Εκπαιδευτηρίων Δούκα να κάνουν μία Στάση… Ζωής! Μία ολόκληρη ημέρα – μία μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Για να γνωρίσουν, να μάθουν, να εκφράσουν, να στηρίξουν μικροί-μεγάλοι, την… ανθρώπινη πλευρά της Ζωής!

Μέσα από ένα πολυσυλλεκτικό κι ανοιχτό σε ηλικίες πρόγραμμα, οι επισκέπτες «θα έχουν το δικαίωμα» σε μια σειρά από ενδιαφέρουσες επιλογές: *Δημιουργικές & Αθλητικές Δραστηριότητες| *Διαδραστικά Εργαστήρια και Κατασκευές| *Εκπαιδευτικά Παιχνίδια, Χορευτικά, Μουσικά και Θεατρικά Δρώμενα| *Ομιλίες| *Εκθέσεις Φωτογραφίας και Ζωγραφικής| συνθέτουν μία πλούσια ολοήμερη εμπειρία

Όλες οι δράσεις είναι ανοιχτές στο κοινό με ελεύθερη είσοδο.

Γιορτή χωρίς δώρο δε γίνεται! Γι αυτό τα Εκπαιδευτήρια Δούκα καλούν τους Αποφοίτους να γιορτάσουν μαζί τους προσφέροντας το πολυτιμότερο δώρο ζωής. Το ΑΙΜΑ!

Έτσι, Όλοι Εμείς οι Απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, στις 13 Απριλίου, γιορτάζουμε τη ΖΩΗ και παίρνουμε μέρος στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Σχολείου.

Αν είσαι λοιπόν 18 έως 65 ετών χωρίς πρόβλημα υγείας και πάνω από 50 κιλά, σε περιμένουμε στο ισόγειο του Δημοτικού από τις 11πμ έως τις 3μμ.

Καλό είναι να είσαι ξεκούραστος και να έχεις φάει ένα ελαφρύ γεύμα. Αίμα μπορείς να δίνεις κάθε 3 μήνες. Η διαδικασία κρατάει 10-20 λεπτά, είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής.

Κατά την προσέλευσή σου σε παρακαλούμε να έχεις μαζί σου αστυνομική ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο και να γνωρίζεις τον ΑΜΚΑ σου προκειμένου να πάρεις τη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα αιμοδότη (www.bdr.gr).

Και μην ξεχνάς! Με μία σου αιμοδότηση, βοηθάς να μεταγγιστούν τρεις συνάνθρωποί σου!

Αν θέλεις να συμμετέχεις στην Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών παρακαλούμε δήλωσε τη συμμετοχή σου ΕΔΩ.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design