Alumni Food Culture!

Και το όνομα αυτού…. Zaatar!

Ακολουθώντας τις μυρωδιές από τα μπαχάρια της Ανατολής θα βρεθείς στο κατώφλι μιας μονοκατοικίας στη Ν. Ερυθραία, για να περάσεις σε ένα εξαιρετικής αισθητικής μετα-μοντέρνο, industrial εσωτερικό χώρο, όπου κυριαρχούν αρμονικά το μέταλλο, το ξύλο και το δέρμα.

Γιατί Ζαατάρ; Γιατί «ατάρ» ονομάζονται οι είκοσι ποικιλίες θυμαριού που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην Ανατολική Μεσόγειο. Και Ζαατάρ θα πει το μείγμα των 5 μπαχαριών που το απαρτίζουν με το θυμάρι να σκαρφαλώνει στην κορυφή του ουρανίσκου.

Στο εκτενέστατο μενού του Χρυσόστομου Πρασατζή θα συναντήσεις από την φάβα Σαντορίνης, τα μανιτάρια φρικασέ, το κανταΐφι με τα κυκλαδίτικα τυριά και το rib-eye, έως τα λαχταριστά φιλετάκια προβατίνας, το κοντοσούβλι και το εξοχικό!

Το Ζαατάρ κλέβει από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις καθώς συνδυάζει έξοχα τα παραδοσιακά ελληνικά τοπικά προϊόντα με τις σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές!

Εκεί θα συναντήσεις τον Απόφοιτο μας, Δημήτρη Κελεπούρη, τον άνθρωπο πίσω από την ιδέα, για να σου προτείνει μαζί με το υπόλοιπο team το πιάτο που σου ταιριάζει!

‘We share Food, Love & Feelings.’

Ζάαταρ | Χειμάρρας 7, Νέα Ερυθραία