Skip to main content

Διεθνείς & Πανελλήνιες Διακρίσεις για τη μαθήτρια Ε. Μεξή

Πολλές, διαφορετικές, διεθνείς και πανελλήνιες οι διακρίσεις για τη μαθήτρια του Τμήματος International Baccalaureate των Εκπαιδευτηρίων μας, Ελένη-Παρασκευή Μέξη.

Αναλυτικά, η πολυτάλαντη Ελένη-Παρασκευή συμμετείχε και ξεχώρισε σε συνολικά 4 διαγωνισμούς δημιουργικής έκφρασης, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό:

· Διεθνής Διαγωνισμός “Young Hope Exhibition 2022”, με θέμα “Influence”, που διοργανώνει κάθε χρόνο στο Η.Β η Πινακοθήκη D31 του Doncaster – North Yorkshire – UK, με στόχο να αναδείξει το ταλέντων των εφήβων από όλο τον κόσμο. Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, η μαθήτριά μας συμμετείχε με τρία έργα της [ “Waves of thought”, “Looking at the past in its eyes”, “It is in my heart”], τα οποία και επιλεχθήκαν στον τελικό για την έκθεση. Τα έργα εκτέθηκαν στο χώρο της Πινακοθήκης (Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2022) και προβάλλονται στο site της Πινακοθήκής εφεξής. Μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

· 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διηγήματος « Στέφανος Δάφνης » του Δήμου Άργους – Μυκηνών για μαθητές και ενήλικες| Βράβευσή με το Πρώτο Βραβείο, με το διήγημά της “Θεμέλια”.

· 3ος Διεθνής Λογοτεχνικός Διαγωνισμός «Παύλος Αυθήνος»| Βράβευση με το 2ο Βραβείο για το ποίημά της «‘Ο,τι θυμάται η ψυχή »

· 22ος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός για μαθητές και ενήλικες, από την Εταιρεία Επιστήμης, Τεχνών και Πολιτισμού του Δήμου Κερατσινίου| Διπλή διάκρισή της με το 3ο βραβείο για το ποίημά «Μακρια» και Έπαινο για το διήγημά «Προαιώνιες ρίζες»

Θερμά Συγχαρητήρια!

Πηγή: www.doukas.edu.gr