Οδηγός Επαγγελμάτων από την Υπεύθυνη του Τμήματος ΣΤΕΠ, Μαρία Κουτσαύτη M. Sc., Career Consultant & τις Εκδόσεις Study Smart

Η επιλογή επαγγέλματος συνιστά την κρισιμότερη ίσως απόφαση που παίρνει ένας άνθρωπος στη ζωή του, ιδιαίτερα σήμερα, που επικρατεί ρευστότητα, υψηλή ανεργία, ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις και στην αγορά εργασίας. Μέσα σε αυτό το όλο και πιο τραχύ και δύσκολο τοπίο, οι νέοι άνθρωποι αναζητούν πληροφορίες για τις επαγγελματικές επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους.

Το βιβλίο Οδηγός Επαγγελματών “Γεφυρα για τον σύγχρονο κόσμο της εργασίας” της Υπεύθυνης του Τμήματος ΣΤΕΠ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Μαρίας Κουτσαύτη M. Sc., Career Consultant, έρχεται να καλύψει αυτό το “κενό” ως μια τεκμηριωμένη και ολοκληρωμένη συλλογή σύγχρονων επαγγελμάτων και των ειδικοτήτων στην Ελλάδα.

Ο Οδηγός, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις StudySmart {Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης, class of 1986’} και θα τον βρείτε σε σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design